elegancko ja już w pracy
nie obijam się
a wy tyle nie spać !! zdjęcia wrzucę tak jak obiecałem ale dopiero w niedziele bo w pracy nie dam rady a po pracy lecę do krk na weekend

a wiecie ze ma śnieg padać :jupi: znowu będzie bokiem
chociaż wczoraj się Rafał trochę wystraszył jak dojechaliśmy do krawężnika :P :P chyba już ze mną będzie się bał jechać :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P pozdro i do następnego :d
nie obijam się
a wy tyle nie spać !! zdjęcia wrzucę tak jak obiecałem ale dopiero w niedziele bo w pracy nie dam rady a po pracy lecę do krk na weekend

a wiecie ze ma śnieg padać :jupi: znowu będzie bokiem
chociaż wczoraj się Rafał trochę wystraszył jak dojechaliśmy do krawężnika :P :P chyba już ze mną będzie się bał jechać :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P pozdro i do następnego :d
lacze2 octa odmawia współpracy.
:klnie: :fuck1 stwierdzenie: "nie martw się" masz Assistance. :jump:

No cóż, auto owszem "jechało", ale kilkumetrowymi skokami, wszystkie lampki na DSG paliły się jak choinka, a okoliczności przyrody - w tym wypadku Terminal 2 na Okęciu, dokładnie przed halą odlotów - spowodowały "życzliwe" zainteresowanie policji i ochroniarzy, do czasu aż małżonka w Skodzinie "doskakała" poza terminal. Moja kobieta wróciła do domu max na D2 i 25 km/h, zwymyślała mnie za debilny zakup "czeskiego gówna", podziękowała za " :klnie: DSG" i wysłała mnie do ASO ... gdzie logi były czyste.
Komentarz